140501-bungalovi1

Odred izviđača "Trebinje" u projektu "Omladinski pozorišni kamp AGON"

U drugoj polovini oktobra 2017. održan je, u prijatnoj atmosferi JU Doma mladih Trebinje, prvi radni sastanak o usklađivanju termina i načinima implementacije projekta "Omladinski pozorišni kamp AGON", a već 20. decembra u Centru za kulturu Zavidovići održaće se prva aktivnost van Trebinja- “Procesna drama”, voditelj je Miroljub Mijatović rukovodilac Dječije, omladinske i lutkarske scene BNP-a Zenica.

171221 izvodjaci malestvari


Od ideje, iz maja 2016, da se pokušaju iznaći načini za realizaciju festivala omladinskog stvaralaštva BiH na kome bi učesnici imali mogućnost boravka i gledanja svih predstava, kao i edukaciju u radionicama od strane dokazanih stvaraoca iz odabrane oblasti dramskog stvaralaštva, te učestvovati u stručno vođenim okruglim stolovima o predstavama i raditi na razmjeni omladinskih pozorišnih predstava, došlo se kroz projektnu podršku ambasade Švajcarske u BiH i partnera u implementaciji Odreda izviđača „Trebinje" i JU "Doma mladih" Trebinje, kao i drugih koji pomažu i doprinose realizaciji ideje.

Info Kontakt

Odred Izviđača Trebinje
Sjeverni logor 66, 89101, Trebinje
Supervizor kampa i starješina OI Trebinje
Nebojša Ratković
tel: +387 (0) 65 577 245
e:mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ekologija

Ekologija omogućava da se prodre u tajne prirode, što je čini veoma interesantnom naukom, ali ekologija je i antropocentrična nauka omogućava čoveku da prirodu koristi štedljivo, ne narušavajući uravnotežene odnose. Prvi zakon ekologije kaže da svaki živi organizam razvija neprekidnu i stalnu vezu sa svim drugim elementima njegove životne sredine.

Društvo

Društvo se može definisati kao cjelokupnost odnosa ljudi prema prirodi i međusobnih odnosa ljudi. Pojedinačne, emocionalne i intelektualne veze među ljudima rezultat su njihovih pojedinačnih volja, ali odnosi u koje stupaju živeći u naciji, naselju ili porodici su nužni, s obzirom na objektivnost ovih dijelova društvene stvarnosti.

Priroda

Priroda je, u najširem smislu, ekvivalent prirodnom svijetu, fizičkom univerzumu, materijalnom svijetu ili materijalnom univerzumu. Priroda se odnosi na fenomen fizičkog svijeta, kao i na život uopšte. Pojam prirode i prirodnog je takođe suprotan pojmu natprirodnog.

You are here: Home Aktuelno Odred izviđača "Trebinje" u projektu "Omladinski pozorišni kamp AGON"